Starrmedica ögonklinik logo
Jaroslawa Cederblad fd Lauer ögonläkare och ögonkirurg undersöker kataraktpatient på StarrMedica ÖgoklinikJaroslawa Cederblad fd Lauer ögonläkare och ögonkirurg undersöker kataraktpatient på StarrMedica Ögoklinik

VÄLKOMMEN TILL StarrMedica ögonklinik


Uppsalas mest moderna privata ögonverksamhet.

Vår ambition är att bedriva ögonvård med högsta tänkbara kvalitet och säkerhet med målet att du som patient alltid skall känna dig trygg.

Hos oss kan du få hjälp med kataraktkirurgi (operation av grå starr) utförd av en av landets mest erfarna kataraktkirurger i toppmoderna operationslokaler. På vår välutrustade ögonmottagning diagnosticerar, och i de flesta fall även behandlar vi alla upptänkliga ögonsjukdomar. Vi utför också plastikkirurgiska ingrepp i ögonregionen både på medicinsk och kosmetisk indikation.

Den 1/9 2020 öppnade äntligen StarrMedica ögonklinik i nyrenoverade fräscha lokaler i Läkarhuset, Kungsgatan 43, Uppsala.

Varmt välkomna!

VÄLKOMMEN TILL OSS


Du kan komma till oss med och utan remiss. Vi har avtal med Region Uppsala så som patient betalar man endast patientavgift (fn260kr) vid vanligt besök och vid kataraktkirurgi. Tack vare vårdvalet kan du komma till oss oavsett var i Sverige du bor. 

Ögonmottagning

Få hjälp med grå- och grön starr samt efterstarr, problem med näthinna och gula fläcken, infektion och inflammation i hornhinna och regnbågshinna, synundersökning, körkortsintyg och mycket mer.

Kataraktkirurgi

Få hjälp med en trygg operation av grå starr med korta väntetider

Ögonplastik

Få hjälp med plastikkirurgiska ingrepp i ögonregionen såsom hängande ögonlock och missprydande hudförändringar

Ögonbottenfoto vid diabetes

Få hjälp med regelbundna näthinneundersökningar och foto som del av diabetesbehandling

Synkorrigerande kirurgi

Få hjälp med operation med speciella linser som gör att man i de allra flesta situationer  kan klara sig utan glasögon.

KONTAKTA OSS VIA 1177


Bäst är att kontakta oss via 1177 om du tex behöver nytt recept eller om du önskar omboka en tid. Via 1177 är det säkert att ange personnummer och vi kan då hjälpa dig via den sidan.

NY ÖGONKLINIK I UPPSALA

Verksamheten ligger i fräscha nyrenoverade lokaler i Läkarhuset, Kungsgatan 43, centralt i Uppsala. Det är lätt att komma hit via tåg eller buss (gångavstånd från Uppsala centralstation). Parkering finns i P-garage i närheten.

Om man har svårt att gå och bli körd av anhörig eller taxi så kan man komma in i läkarhuset via den bakre ingången från St: Persgatan så man slipper stiga ur bilen på den trafikerade Kungsgatan.

ÖPPETTIDER


Måndag, tisdag, onsdag 8.00-15.00

Torsdag 8.00-16.00

Fredag 8.00-13.00

KONTAKTFORMULÄR


Om du vill kontakta oss direkt eller om du önskar diskutera privat förundersökning eller operation - Fyll i dina kontaktuppgifter och tryck sen på skicka. Vi ringer upp dig så snart vi får möjlighet.